Anna Karenina (Namıdiğer pörli:p)

Sirius

Özel Üye
Bu konuyu açmak bana düşer tek bana düşer !

Canım annam beraber zaman geçirdiğimiz iki yıldan fazla oldu sanırım şu forumlarda atıştık kapıştık alındık birbirimizi anladık çok sevdik yani benden yana öyle :d Anlayışlıdır espirilidir alıngandır sempatiktir sevimlidir eğlencelidir yorumlarını hep takip ederim çok gülümsetir beni değerlidir benim için candır :)

Grifikir

Altın Üye
canım anam garip anam diyesim geldi asdjkl
ağlarsa annam ağlar gerisi yalan ağlar

Gamer

Bronz Üye
ben açacaktım da bana surat yapıyor yine laf etmesin diye açmadım :T:

huysuzdu biraz huylu olmuş sanki :T:

Gamer

Bronz Üye
Allah (c.c.) canını almasın kendi sözlüğüne yazman yasak :gamer: :D

Sirius

Özel Üye
En sevdiği smiley kralın kızından sonra :hh: dir:p

Nigrum

Üye
Bu tür platformlarda insanlara yorum yapmak çok zor geliyor bana. Yazmasına yazarsın tabi ama bir süre sonra yazdıklarının aksi bir insanla karşılaşmak "keşke" dedirtiyor insana. İşte zoru da tam burası. Bu yüzden insanlarla ilgili düşüncelerimi böyle kalıcı yerlere yazmadan iyi ölçüp tartarım. Kendisiyle şahsi bir sohbetim olmadı hiç. Sadece bir başka platformdan sonra burada karşılaştığım biri. Yorum yapma sebebim, bir insanın bir diğer insanı gülümsetmesi öyle kolay bir şey değil bana göre hele ki sanal alemde. Kendisine çok gülebiliyorum. Çook komik olduğundan falan değil o kadar doğal ve şeffaf bir profili var ki ister istemez tebessüm ettiriyor insana. Severim ben doğal insanı. Buraya yorum yapacak kadar doğallığına inandım en güzeli de bu. Sempatik kelimesinin tam olarak örneğidir bana göre. Yorumlarını okumayı seviyorum. Eksik olmasın, diyerek konuyu hortlatıyorum.

Aranjuez

Üye
Onun hakkinda hicbir fikrim yokken , bir tartisma esnasinda ,onu ilgilendirmeyen bir mevzuyken ustelik, takindigi tavir ve sozlerinden bir fikir edindim.
Olumlu degil ama genel haliyle sakin bir hanimefendi.
Yolu bahti acik olsun

Noah

Platin Üye
Oyle Anna ile de muhabbetimiz yok ama okudukca, yazdiklarini gordukce sicak kanli samim bir kiz gibi geldi.

Sevdigi arkadaslarini sahiplenisi vb vb..

Guzel bunlar ya.

Allie

Gümüş Üye
Annaaaaaaaaaaaaaa.
Bizi özel yapmıyorlar, morartmıyorlardı, ayaklanmamız işe yaramamıştı.
Anna hoş kadın. Ben seviyorum şahsen.
Mutlu ossun. ;*

Sonya

Gümüş Üye
Anna pek kimsenin sözlüğüne yazmam , naçizane bi iki yürekten gelen
cümle seninde sayfana karalamak geldi içimden..
Ilk gördüğüm zamanla şimdiki gördüğüm anna çok
farklı geldi bana daha sıcak belkide bana öyle geliyor..mesela senin enerjin bana çok yüksek geliyor girdigin yerleri aydinlatiyorsun güneş gibisin sıcacık ve çok aydın bu ruhunada yansımış ..dilerim daima bu enerjin hiç tükenmesin attığın her adım sana basari getirsin bu hayatta..seni burada görmek beni mutlu ediyor be :*

Rain

Bronz Üye
Anna hanim son zamanlarda dikkatimi ceken birisi gayet kibar bir konusma sekli var forumdaki sevdikleriyle beraber hep mutlu olmasi dilegiyle

KaraBiber

Platin Üye
Çok sevimli biri değil mi yaa:p
Onu Pearly yapacağım günü merakla bekliyorum az kaldı az:p
Çok sohbet etmesekte samimiyetini ve eğlenceli yorumlarını görüyorum, foruma renk katıyor.
İyi ki burdasın:tatlı:

Larien

Elmas Üye
Anna Hanımefendiciğim izniniznen azıcık övüştürmeye geldim. Övüştürme demişken, üleştirme sayı sıfatları vardı bilir misiniz, aklıma gelmişti şimdi. Neyse o mühim değil.

Önceliknen kimsenin nickinizi yazamaması nasıl bir acı? Anna Katerina diye yazan mı ararsın, o kadar uzun yazamam diye kısaltan mı ararsın :liv: Bence, bu nick size çok yakışıyor ve şu an gayet ciddiyim.

Anna Hanımefendi, birlikte saçmalaşabildiğim ve saçmalayabildiğim insanları seviyorum. Forumdaki, sevdiğim insanlara bakarsanız hepisi, bilinçli olarak saçmalayan zeki insanlar. Sizinle de kimi zaman, dava arkadaşı, kimi zaman kader arkadaşı, kimi zaman bir çocuk kimi zaman bir kabadayı olmak, hiçbir zaman onursal ve özel üye olamamak çohoş.

İyi ki varsınız, sizi burada tekrar aktif olmaya ne ya da kim ikna etmişse, ona naytbulu kardeşceğizim gibi madalya takmayı teklif ediyorum. Bence, yönetim bunu reddetmez.

Gülüyorum, içtenliğinize diyecek bir şey bulamıyorum. Daha çok tanırız inşallah efenim. Sizce de çok onursal ve özel değil mi, bence öyle. Sevilesi biri bence ve çok sevinlilik abideğsiğ.

Görüşürüz tatlı kadın.

Larien

Elmas Üye
Tatlığmm :liv::parti:

Yahu bu kızçe foruma giriş yaptığında resmen fonda bu müzik çalıyor genşler. :anna: :kaç:

[YOUTUBE]5RA6D3IP82c[/YOUTUBE]​

Çoh tatlığ. Tıpkı bir künefe. Ya da tıpkı bir triliçe ya da tıpkı bir profiterol.

Rain

Bronz Üye
Yakindan taninicak birisi oldugunu dusunuyorum ilk gunku dusuncem asla degismedi
Her gun her an mutlu olmasi temmenisi ile

Volina

Gümüş Üye
Forumda bir kaç insan var herkes tarafından sevilen Anna da onlardan birisi adeta forumun eğlenceli tarafı hemen hemen tüm yorumları güldürüyor aramızda hep olması dileğiyle

Ashriel

Gümüş Üye
Sinirlendiği zaman bile sevimli bir şekilde bunu ifade ettiğine şahit oldum, hayli eğlenceli bir uslubu var. Yorumlarina denk geldikçe okur ve illa bir tebessüm ederim, forumda görmeyi sevdiğim nadir insanlardan biri.

Bu nick daha guzel, doğru karar.^^

Merlin

Üye
Anna Karenina.. Foruma ilk girdiğimde dikkatimi çeken ilk nickti bu.. Başyapıt ve belki de günümüze kadar yazılmış en en en iyi roman diyebileceğimiz, çokça beğenerek okuduğum romanın adını nick yapan biri benim gözümde de tanımaya değer biridir.. Henüz neredeyse hiç tanımıyorum, araya benim uzun soluklu gezim de girince bildiğimi de unuttum belki de ama yine de gelip yazmak istedim.. Denk geldikçe mesajlarını okuyup çoğu kez gülümsediğim bu insan nickini değiştirip pearly yapınca üzülmüştüm, tekrar eski nickine döndüğünü görünce de istemsizce sevindim (:dancing: :heyoo:) ve şu başlığa gelip yazmak istedim.. Sevgili Anna (ismini henüz ezberleyemedim affet), umarım ilerde bu kadar genel yazmam ve umarım sen hiçbir zaman bu eğlenceli yapını kaybetmezsin.. Sessizce takipteyim.. :s3:

Prusya Mavisi Namıdiğer olmalı, ufak bir yazım hatası olmuş.. :)

Üst Alt