Ndndn ben zaten yalnız yaşıyorum (: evde patladım yemin olsun kafayı yicem int girmeyen ben (: iyileşeyim gideyin diye bekliyorum sabah akşam nöbet tutayım bu ne ya (: foruma sardık girmiyordum hiçEee nasıl gidiyor öksüz gibi kaldınız yuvasız kuşlar Sjsjsj
Canım sen sar foruma ya bitki örtüsü ol hatta Sjsjsj bu arada iyileşmek istiyorsan bol c vitamini tüket off ne kadar klişe oldum şuan :XNdndn ben zaten yalnız yaşıyorum (: evde patladım yemin olsun kafayı yicem int girmeyen ben (: iyileşeyim gideyin diye bekliyorum sabah akşam nöbet tutayım bu ne ya (: foruma sardık girmiyordum hiç
Kahve mi yapacaksın öyle ise bende isterim Sjsjssjhazır evde kimse yokken fırsattan istifade
arçelik makinesi yapıyo nasılsa , nasıl olsun efenimKahve mi yapacaksın öyle ise bende isterim Sjsjssj
Şekersiz olsun ama makina kahvesi mi içeceğiz efendim ayıptır elinizle yapın Sjsjsjsarçelik makinesi yapıyo nasılsa , nasıl olsun efenim
boşuna mı o kadar para verdik , yapsın hıyar işi ne kjfgkjdŞekersiz olsun ama makina kahvesi mi içeceğiz efendim ayıptır elinizle yapın Sjsjsjs
Pozitif enerjinisini sevdiğim hatun kalp emojisi atsan kafi :phos buldum @Serçe seve seve tesekkürler *_*
(bide smiley bulabilsem cokzel olcak) ;DD