Dr. Şelale Derya Jemiri’nin ezber güzelliğe yorumu

Lefty

Yönetici
Board Admin
Hepimiz çok sıkılmadık mı aynı yüzlerden? Biricik olan yüzlerimizi moda olan uygulamalara feda etmekten? Herkesin sizi demoralize edip “Şunları mutlaka yaptırmalısın.” demesinden? İşin kötüsü belirli bir grubun da iyi yaş almak isterken, sırf herkes gibi görünmemek için hiçbir uygulama yaptırmaya cesaret edememesi.

Medikal estetik uygulamaları artık çok gelişti. Teknolojik cihazlarımızla birlikte ameliyatsız uygulamalarda elimiz hiç olmadığı kadar güçlü. Fakat tek bir hatalı uygulama ‘estetikli’ görüntüye sebep olabilir. Bu yüzden önemli olan iyi bir önmuayene, doğru analiz ve sadece ihtiyaç kadarını uygulamak. Unutmayın ki doğru uygulamalar sizi sadece daha genç, daha güzel, dinlenmiş ve dinamik gösterir. Bu yüzden de merdivenaltı kurumlardan kaçınmak ve hekime başvurmak da sizlere düşen.

Ezber güzellik kolay olan; fakat ben doğru olandan yanayım. Hastalarımıza yaş alırken doğru rehberlik etmek ve yaşının iyisi görünmesini sağlamak ince detaylarda gizli. Fazla uygulama yapmak değil, doğru uygulama yapmak esas olan. Ayrıca şu moda olan uygulamalar akımına da kapılmamanızı öneririm.

Kaynak

Frithjof

Ayın Üyesi
Ezber guzelligi'nin acilimi sanirim benzer cerrahi ve makyaj dokunuslariyla sima olarak,insanlarin ayni dokunuslari yaptiranlara benzemesi.Guzellik izafi bir mefhum.Yani kim,neye/kime gore guzel tartisilir.

Serçe

Üye
Komşumun birisi 27 yaşında alnına botoks yaptırmış gelmiş aslında sende yaptırabilirsin diyor. Tamam anlıyorum kadınlar güzelleşmek adına adımlar atabilir fakat bunun sonu yok ve belli bir yaşa gelindiğinde o enjekte edilen her ne varsa cilde hasar bırakacak belki yaptırmadan doğal yollara başvursa daha yararlı olur diye düşünüyorum

Lefty

Yönetici
Board Admin
Ezber guzelligi'nin acilimi sanirim benzer cerrahi ve makyaj dokunuslariyla sima olarak,insanlarin ayni dokunuslari yaptiranlara benzemesi.Guzellik izafi bir mefhum.Yani kim,neye/kime gore guzel tartisilir.
Yaşlanmak doğal bir süreç ancak tabii ki herkes yaşından daha genç görünmekten memnun olur ve bu süreci kolaylaştıran uygulamalar olsa da bazıları gereksiz ve tekrarı olmazsa da kişiyi ilk halinden daha kötü bir görünüme taşıyabiliyor.

Birbirinin aynı yüzler yerine kişinin ihtiyacına göre işlem yapılması en doğru olandır.

Doğal yaşlanmak da bir tercih ki kendi adıma doğal yaş almayı destekliyorum ancak bu duruma da karışanlar olabiliyor.

Frithjof

Ayın Üyesi
Yaşlanmak doğal bir süreç ancak tabii ki herkes yaşından daha genç görünmekten memnun olur ve bu süreci kolaylaştıran uygulamalar olsa da bazıları gereksiz ve tekrarı olmazsa da kişiyi ilk halinden daha kötü bir görünüme taşıyabiliyor.

Birbirinin aynı yüzler yerine kişinin ihtiyacına göre işlem yapılması en doğru olandır.

Doğal yaşlanmak da bir tercih ki kendi adıma doğal yaş almayı destekliyorum ancak bu duruma da karışanlar olabiliyor.

Yanlis anlasilmasin,ben kimseyi estetik yaptirdi diye tenkid etmiyorum.Kadinin fitratinda guzel ve guzellige dogru bir meyil oldugundan oturu,bu konuda kendilerine kismen hak veriyorum.Lakin bu islemlerinin sonunun olmamasi,ve insanin suretinde bulunan benzersizligin,bir takim islemlerle degistirilmesi ve bunu yaptiranlarin gecerli bir mazeretinin olmamasi bana biraz absurd geliyor.

Sizi seven birisini bulduysaniz,bu islere bulasmayin,nihayetinde Ferhat'in daglari deldigi Sirin dahi,bir cok kisi tarafindan guzel bulunmamis,degil dag delmek ugruna kazma bile sallanmaz gibi elestiriler almistir. : )

Lefty

Yönetici
Board Admin
Yanlis anlasilmasin,ben kimseyi estetik yaptirdi diye tenkid etmiyorum.Kadinin fitratinda guzel ve guzellige dogru bir meyil oldugundan oturu,bu konuda kendilerine kismen hak veriyorum.Lakin bu islemlerinin sonunun olmamasi,ve insanin suretinde bulunan benzersizligin,bir takim islemlerle degistirilmesi ve bunu yaptiranlarin gecerli bir mazeretinin olmamasi bana biraz absurd geliyor.

Sizi seven birisini bulduysaniz,bu islere bulasmayin,nihayetinde Ferhat'in daglari deldigi Sirin dahi,bir cok kisi tarafindan guzel bulunmamis,degil dag delmek ugruna kazma bile sallanmaz gibi elestiriler almistir. : )
Kendin nasıl mutluysan öyle olmalı zaten yoksa başkalarına beğendirmek için verilen tüm çabalar anlamsızdır ayrıca yaşlanmaktan kaçış yok ve eninde sonunda değişim yaşanacaktır.

Frithjof

Ayın Üyesi
Kendin nasıl mutluysan öyle olmalı zaten yoksa başkalarına beğendirmek için verilen tüm çabalar anlamsızdır ayrıca yaşlanmaktan kaçış yok ve eninde sonunda değişim yaşanacaktır.

Kesinlikle.Ve sunu da ekliyeyim bir Fenerbahce'linin yasli hali hic cekilmez. Sksjh

Latife yapiyorum,yazi icin tesekkurler.

Cok kotu gorunuyor.Acaba kendisi farkinda degil mi bunun?

Serçe

Üye
1700551950745.png
Eskisi gayet güzelmiş ne bu daha fazla baloncuk

Kesinlikle.Ve sunu da ekliyeyim bir Fenerbahce'lin yasli hali hic cekilmez. Sksjh

Latife yapiyorum,yazi icin tesekkurler.

Cok kotu gorunuyor.Acaba kendisi farkinda degil mi bunun?
Maymun totosu görene kadar farkında olamaz : D

Lefty

Yönetici
Board Admin
Doğallıktan kopmadan yapılan işlemler sizi ilerleyen süreçte de zora sokmaz ancak gittiğiniz uzmanın, para uğruna gereksiz işlem önermeyecek birisi olması şarttır.

Üst Alt