20 gün zorluk çeken kadın : ayy o 20 gün 200 oldu banaa20 gün asker yolu bekleyen kadınların çektiği zorlukları da yazın… çok zordu sms atmak o 20 gün ama huzurlu uyuduk vatan aşkoma emanetken…
erkeklerin askerlik anısı bitmez ne çektik be sizden.
@juju ağzını öpeceğim… aynı tepki için gelmiştim ama sen vermişsin <3
üff tamam seni zeki müren sandıkları için sürekli şarkılar söyledin, gitar çaldın ama kendi üst düzey gitarın olmadığı için 100 liralık kekostik gitarla çok zorlandın…@Melodram sana anılarımı anlatmadım değil mi geeeel![]()
Bak bak hareketlere bak.Bak bak goren de sanacak siperde anzaklara karsi savastilar, kuru ekmek yediler. Hshshs. Cok zordu… cok cektik..
ya bu erkekler bir seyi de abartmasin. Bi kucucuk etleri kesiliyo bi dunya kiyamet sonra toren. Bi de askerlik. Bik bik 40 sene anlatiyolar. Ya bi gidin.
Cucu ben askere 95 kilo falan gittim. Ama 56 kilo döndüm. Uzaylı gibi dönmüştüm. Anlatabiliyor muyum? İçimizden geçtiler...Ya bikac ay erken uyanmislar, az uyumuslar, biseyler yikamislar girdikleri triplere bak hele..
yaaa bırak. duyar kasmayın bak linç ederler beni. sonuçta kabul edin abartıyorsunuz. iki tuvalet paspaslamışlar görenler sanacak kulağının dibinde mermiler çarpışıyor..juju şöyle uzun uzun yapılacak ağrı doğubeyazıt'ın göt kesen soğuğunda nöbet tutmak ve dağlarda tepelerde haftalarca terörist kovalamak temalı bir asker güzellemesini ve "biraz olsun saygınızı hak ediyorlardır belki" duyarını hak etmiş ama şu an başım ağrıyor.
sen askere bile gitmedin mi?Bak bak hareketlere bak.
işte dayanıksızsınız arkadaşım. psikolojik dayanıksızlar..Cucu ben askere 95 kilo falan gittim. Ama 56 kilo döndüm. Uzaylı gibi dönmüştüm. Anlatabiliyor muyum? İçimizden geçtiler...
Gittim. 2. Kez gideceğimyaaa bırak. duyar kasmayın bak linç ederler beni. sonuçta kabul edin abartıyorsunuz. iki tuvalet paspaslamışlar görenler sanacak kulağının dibinde mermiler çarpışıyor..
sen askere bile gitmedin mi?
işte dayanıksızsınız arkadaşım. psikolojik dayanıksızlar..