Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hatem
Tanışırsak iyi anlaşabilirmişiz gibi geliyor, denemeye ne dersin? :p
Müzik zevkini beğendiğim bir insan daha.
Tag'i ve imzaları hoşuma gidiyor bir de.
Tanımadan daha ne yazılabilir ki, bu kadar sanırım. :p
Görüşleri farklı olsa da herkese saygı duyuyor.Sanırım tartışma bölümündeydi.Kutuplaşmanın son bulması için açtığı konuyu samimi buluyorum.Yaptığı yorumlar gayet yapıcı.İnsanları kışkırtmaya çalışmıyor.Duyarlı ve duygusal olduğunu düşünüyorum.
Sana asılan kızların tırnaklarını söküp onlara yediririm.
Sana asılan kızları tek tek işkence yapar gözlerini oyar ellerine veririm.
Kimse sana asılamaz!!
Forumun en gözde adamı. Bak adam dedim. Harbi adam hakiki adam. Ouysss:dyg:
S eviyorum birini. E n tatlı birisini N asıl anlatsam sana i lk harflerine baksana..
Cok Seviyeli ve oldukca Eglencelidir Kendisi. Yorumlarini Takip Ediyorum Genellikle Cok Gulduren Espirituel yorumlar Yapiyor forumda Saydigim Nadir insanlardan biri
OoOo Kardeşlerin en güzeldir O.
Ben onun için sırf o mutlu olsun diye kocaelinden kalkıp düzceye gitmiştim :hihi: Kral gibi karşılanmıştım.
Sosyal medya üzerinden tanıyıp tanıyacagım en iyi insandır.
Küfürünün güzel gelişini sevdiğim iyiki varsın :dyg:
O alman çikolataları boğazına dursun diycem, demiyom. komşu çoçukları olaydık çok eğlenirdik eminim metal dinlesen de senin içinde de bir sincanlı yatıyor. o mahallenin bebelerinin kafalarına misket atma olayını biçok kişi bilir hiçbiri sen kadar zevk almadı olayı benden dinlerken ahdjha benim pasif anarşistim <3
Ben bu çocugu baya baya seviyorum.
Fazlası ile sempatik cana yakın. Bir kaç planlarımız var bakalım ne olacak. :p
Karikatür seven biri nasıl sevimsiz olsun ki? .p
Seni o varoş semtten bir gün kurtarıcam. Elit insanlar ile iç içe olacaksın asdfghjk
Görüşürüz Hatem cim. .p
Bagcilar magandasi seni sohbetinden inanilmaz keyif aliyorum cok sevdim ya :p kalbim dolu olmasa yururdum bu adama :asd: neyse sansina küssün (nimetten sayarim boylede kendimi) cok tatli ya her sohbeti rahatlikla yapabilirsiniz bazen kafasi az calisiyo ama olsun sevdim onu oyle :asd: ona bir sarki armagan edicem onu ifade edecek sarki bulamiyorum :asd:
Neyse guzel bi dostluga ilk adimimizi attik uzun sureli olur ins. Bi omur olmaz orasi kesin Hatem :asd: