ArifÇ.
Özel Üye
Tülaaaayyyy geri döööönSaatlerce Hüma evlenme ne olur diye ağladığın ses kayıtlarını atarım foruma.
Tülaaaayyyy geri döööönSaatlerce Hüma evlenme ne olur diye ağladığın ses kayıtlarını atarım foruma.
Aç tamam katılırım, beni konuşmayı özlemiştir hem halk, sen de haklısın be juju herkes ekmeğinin derdinde.Hayır yine yarışma. Senin yenilmen ve @x'i savcılığa vermen için elimden geleni yapacağım.. maksat yönetime pislik olsun![]()
Erkek arkadaşım doktor seni tedavi edebilir sakin ol ve o telefonu hemen masanın üstüne birak ahahaha.Tülaaaayyyy geri döööön
İç hastalıklara bakıyor mu? dahiliye lazım :/Erkek arkadaşım doktor seni tedavi edebilir sakin ol ve o telefonu hemen masanın üstüne birak ahahaha.
Ya öyle bir söylenti var ama henüz bundan benim haberim yok. .dAaaa evlenecek mi @Hüma
Çok çok mutlu olsun bu kız. Azıcık sohbetimiz olsa da geçmişimiz çok eskilere gidiyormuş (:
Erkeğin kalbine giden yol mideden geçiyorsa o yolu Hüma iyi bilir tabi, kandırdın hemcinsimi. Foruma getir de aklını çeleyim hemen .d
Direkt kafa doktoru bu. :/ Beni kurtarıyor. .dİç hastalıklara bakıyor mu? dahiliye lazım :/
kolay gelsiiin.Direkt kafa doktoru bu. :/ Beni kurtarıyor. .d
Seni özlemişim Arif.kolay gelsiiin.
Beni son özleyen kişi şimdi benden nefret ediyor, bence özleme işini bir kenara bırakalım.Seni özlemişim Arif.
Beni üzdün sen şimdi ama.Beni son özleyen kişi şimdi benden nefret ediyor, bence özleme işini bir kenara bırakalım.
En azından duyguların var, öyle düşün (:Beni üzdün sen şimdi ama.
CicegimmmmSen benim en değerlim.