Poker oynamayı çok severim ancak karşında iyi oyuncu olmazsa keyif vermiyor. Poker turnuvalarına katılacak kadar iyi bilirim fakat Kıbrıs dışında oynanmaz.
İddia'da ise bazen eğlencesine kupon yapar ve sadece beraberlik maçlarını oynarım.
Okey ya da kumar sevmem. Benim bahsettiğim sadece eğlence amaçlıdır.
Poker turnuvalarına katılan birilerinden öğrendim ve turnuvalar da Kıbrıs'ta yapılıyor.Vaybe kagit oyunlarinda bayagi bilgilisiniz siz.John Wick 4'de bir poker sohnesi var.John Wick'in pokerde eli su sekildedir: kupa2,sinek8,maca8,maca1,sinek1 bu kagit dizilisine yani ele "ölü adamin eli" deniliyormus ve gercek bir hikayesi varmis.Size boyle bir el geldimi hic Lefty hanim.
Kibris falan,profesyonel kumarciyiz galiba. : ))
Hoşkin adinda bir oyun var,arkadaslar ile bir donem cok oynuyorduk.Bu oyuna verdigi emegi matematik dersine vermis olsaydi,profesor olabilecek dostlarim var.
Cok sukur ki,uzaktan yakindan kumara hic bulasmiyorum.
Poker turnuvalarına katılan birilerinden öğrendim ve turnuvalar da Kıbrıs'ta yapılıyor.
Bahsettiğin kağıt dizilimi ful as ya da ful 8 yapabilir, risk almaya değer bir kağıt ve hiç de ölü değil. Bu hikayeyi ise bilmiyorum. Filmi izlemem gerek.
Kare as ayrı ful as ayrı ve zaten üç kağıt çekmesi gerekiyor kare as'a gidecekse ki bu da oyuncuların aldığı kağıt sayısına göre verilecek bir karardır. Tek kağıt alan ya fule gidiyordur ya renk ya da elinde kare var ve blöf yapıyordur.Cekirdekten pokerciyiz diyorsunuz sanirim. : )
Benim bahsettigim dizilis sanirim kare as degil,oyle olsa Wick'in kafasina bir tabanca dayamazlardi.Filmdeki poker sekansini,kisa olarak bulursam sizle paylasayim.
Kare as ayrı ful as ayrı ve zaten üç kağıt çekmesi gerekiyor kare as'a gidecekse ki bu da oyuncuların aldığı kağıt sayısına göre verilecek bir karardır. Tek kağıt alan ya fule gidiyordur ya renk ya da elinde kare var ve blöf yapıyordur.
Filmi izleyeyim en iyisi.![]()
Tamam, anladım. Öldürülen pokerci sebebi ile bu elin gelmesini sembolleştirmişler. Evet, bana da gelmişti ancak hayattayım.Aman durun hocam,bu film sizin kaldiramayacaginiz derece kaos ve ihanet barindiriyor.Ben size kisa bir videosunu buldum.Yorumun sonuna ekleyecegim.
Kare as,4 as ve yaninda bir benzemezden olusuyor.Full as,3 as ve iki benzerden olusuyor.Blof yapmak amaci ile kare as'da bazen,rakibin durumuna gore tek kagit alinir veya alinmaz.Full as'da ise,kagit cekmemek dogru bir hamledir.Yani biz de kendimizce pokerci sayiliriz. : )
![]()
John Wick 4 Poker Detayı
John Wick 4 filmindeki poker sahnesinde John Wick'e gelen el şöyledir. "dead man's hand mr wick" 1876 yılında Vahşi Bill Hickock lakabıyla tanınan ünlü poker...youtube.com
Tamam, anladım. Öldürülen pokerci sebebi ile bu elin gelmesini sembolleştirmişler. Evet, bana da gelmişti ancak hayattayım.![]()
Ben de kağıt için ölü el deniyor sandım ve anlam veremedim.
Filmi yine de izleyeceğim.![]()
İzlediğimde mutlaka yorum yazacağım, etkisinde kaldığım film az ancak izleyip görelim.Benden kaynakli tam manasi ile,sekansi ve gecmis mevzuyu buraya aksettiremedim. Hayatta olmaniz ziyadesiyle guzel olsa gerek.Allah guzel bir omur nasib eylesin size.Tabi guzel poker elleri icin de ayni temenilerde bulunuyoruz.
Film fena degil.Zaten ilk filmden mitolojiden dem vurmasi,yonetmenin estetik erdemini ifa ettikten sonra hakikat babinda zirve yapacagina delalet ediyordu.Nitekim oyle de oldu,basit senaryo lakin guzel oyunculuk ve hakikat bu filmi digerlerinden ustun kiliyor.Umarim etkisinde kalmazsiniz. : )
Tay gibi hatunsun ondandır..Ben çok fena at yarışına sardım. Allahın belası ele geçirdi beni. Bi insan evde tay tv izler mi...
Turnuvalar istanbulda da var leftycim, gelirsen bir gün götürürüm .d ama parayı hazırla .dPoker turnuvalarına katılan birilerinden öğrendim ve turnuvalar da Kıbrıs'ta yapılıyor.
Bahsettiğin kağıt dizilimi ful as ya da ful 8 yapabilir, risk almaya değer bir kağıt ve hiç de ölü değil. Bu hikayeyi ise bilmiyorum. Filmi izlemem gerek.
Ayrıl da gel YabaniTay gibi hatunsun ondandır..
Yaban atından hiç bir farkım yok zaten..ayrılın geliyorumAyrıl da gel Yabani