Melodram
Forumumuzun pozitif ve renkli üyesi.. 
Sempatiklik kraliçesi :p
Beni de çok sever.. ;)
İlk kez birine üye sözlük açıyorum kıymetini bil.. :rolleyes:
İlklerin ve enlerin Melosu olarak kendimle nasıl gurur duyacağımı bilemedim gerçekten, beni çok sevmiş olma ihtimalinin mutluluğuyla teşekkür ediyorum Coolumsu, hayatından sempatiklik eksik olmasın. Benim sempatik yanıma denk gelebildiğin için çok şanslısın, kıymetini bil :p
Coolumsu tarafından onore edilmeye mahzar olmuş nadir kişilerden. Bu gece mutluluktan uyuyamayacak , bu sıradışı olayı elleri gerdanında birleşmiş ve yüzünde hafif bir gülümseme ile tavana bakarak düşünecek kişi.
Gerçekten saat 3'ü geçiyordu uyumaya çalıştığımda, bulutların üzerine çıkmak çok da korkunç bir şey değilmiş. Cool cool oturdum düşündüm, ben bunu hak edecek ne yaptım diye :biggrin:
Melo reis iyidir, severim. Çok sağlam pubg oynar. Üstbaş aldın mı lağn sonra????
Premium sandıklar serildi önüme sen ne diyorsun Bahticiğim, sevgiler medeniyetler sofrasının temsilcisi.
satılık nick var hanımefendi ilgileniyorsanız eğer.
Size daha çok yakışıyor efenim, durup durup bakıp ''abi çook iyi yaaa'' derim ben, lütfen başkasına da satmayın
Bu konunun tam sayfa ciktisini alip, hatira olarak saklaman lazim @
Melodram.
Tanim ; Degerli bir uyemizdir kendisi, severiz
Bir duvarımı sadece bu konuya ayıracağım, özellikle konuyu açan kişinin yorumunu imzama bile taşımayı düşünüyorum. Bir ilki yaşıyoruz hep birlikte, bize bu fırsatı sunduğunuz için çok teşekkürler. Sevgiler karşılıklı efenim, saygılar.
Vartolu Saadettin hanımbey diyeceksiniz!
Neeeemruuudunnn kııııziiiiiiiiiğğ yaaandıırrdiiiiiğğ biziiiiğğğğ <3
Senı Unutursak Kanımız Kurusun Melo !
Kuruturum ama bak! Unutulanlara bağlama büyüsü gelsin hemen, teşekkürler.
Şimdi ne yazılsa Coolumsunun yorumundan sonra yavan kalacak. Vaziyet alın değerlenecek buralar.
Rez.
Nereye yatırım yapacağını bilmek çok önemli bebeğim, izlemeye devam et, ayrıca sana KALP.
Yayınlarıma beklerim :p
zaten konuyu coolumsu’ya kaptırmışız, grup olarak hüzünlüyüz, bari bir-iki şey yazalım da göz kanatan yorumlardan sonra azıcık keyiflenelim. :p ayrıca ilk sözlük yorumumdur, kıymetim bilinsin ;) sdfhsfsddf
tanısanız çok seversiniz. gerçi tanımayanlar da bayılıyorlar çünkü stiliyle, yorumlarıyla ve zekasıyla dikkatleri hemen üzerine çekiyor hatta genel özellikleri bunlar bile diyebiliriz. en saçma şeylere bile beraber hunharca gülebileceğiniz, çılgın müzik zevkine sahip, arkadaşlık tanımının içini lafla değil, her an yanınıza oluşuyla dolduran bir insan. tabii bunlar daha premium özellikler, detaylı bilgi için dm :p
şimdilik gidiyorum, ara ara eklemelerde bulunacağım, hem konu da hit almış olur :biggrin:
seviyoruz seni bebiko.
Senin kıymetini bilmeme ihtimalimin konuşulması bile o kadar imkansız ki, hüzünlenme ençocuğum, yakışmıyor sana!
Beni böyle övüyorsun övüyorsun sonra birileri gelip benimle konuşunca da ara bozuyorsun, bu nasıl bir hobi ve biz bu hobiye nasıl bayılıyoruz bu kadar, çılgın mıyız neyiz? Birlikte sağlam temellere kurduğumuz mükemmel arkadaşlığımızın bizi her geçen gün ''ne kadar doğru bir girişim''miş hissiyatıyla karşı karşıya bırakması, gülerken ağlayabilecek seviyeye kendimizi getirip sonunda ''amaaan'' diyerek tekrar gülebilmeyi başarmamız harika bir şey! Dur neyse daha Premium özelliklerini seni de böyle seven biri olur da konunu açarsa oraya yazarım :p
Her zaman beklerim, özellikle sanatsal yeteneklerim konusunda...
Not: detaylı bilgi için dm'e gelenleri kaçırma, iyi not al, boy sırasına göre :biggrin:
öpüyorum tatlış.