Melodram

Darksaga

Darksaga
YASAKLI
Forumumuzun pozitif ve renkli üyesi.. :)
Sempatiklik kraliçesi :p
Beni de çok sever.. ;)

İlk kez birine üye sözlük açıyorum kıymetini bil.. :rolleyes:

Son düzenleme:

Blackheart

Yazar
Coolumsu tarafından onore edilmeye mahzar olmuş nadir kişilerden. Bu gece mutluluktan uyuyamayacak , bu sıradışı olayı elleri gerdanında birleşmiş ve yüzünde hafif bir gülümseme ile tavana bakarak düşünecek kişi.

Enchanting

Üye
zaten konuyu coolumsu’ya kaptırmışız, grup olarak hüzünlüyüz, bari bir-iki şey yazalım da göz kanatan yorumlardan sonra azıcık keyiflenelim. :p ayrıca ilk sözlük yorumumdur, kıymetim bilinsin ;) sdfhsfsddf

tanısanız çok seversiniz. gerçi tanımayanlar da bayılıyorlar çünkü stiliyle, yorumlarıyla ve zekasıyla dikkatleri hemen üzerine çekiyor hatta genel özellikleri bunlar bile diyebiliriz. en saçma şeylere bile beraber hunharca gülebileceğiniz, çılgın müzik zevkine sahip, arkadaşlık tanımının içini lafla değil, her an yanınıza oluşuyla dolduran bir insan. tabii bunlar daha premium özellikler, detaylı bilgi için dm :p

şimdilik gidiyorum, ara ara eklemelerde bulunacağım, hem konu da hit almış olur :biggrin:

seviyoruz seni bebiko.

Melodram

Özel Üye
Melodram

Forumumuzun pozitif ve renkli üyesi.. :)
Sempatiklik kraliçesi :p
Beni de çok sever.. ;)

İlk kez birine üye sözlük açıyorum kıymetini bil.. :rolleyes:
İlklerin ve enlerin Melosu olarak kendimle nasıl gurur duyacağımı bilemedim gerçekten, beni çok sevmiş olma ihtimalinin mutluluğuyla teşekkür ediyorum Coolumsu, hayatından sempatiklik eksik olmasın. Benim sempatik yanıma denk gelebildiğin için çok şanslısın, kıymetini bil :p

Coolumsu tarafından onore edilmeye mahzar olmuş nadir kişilerden. Bu gece mutluluktan uyuyamayacak , bu sıradışı olayı elleri gerdanında birleşmiş ve yüzünde hafif bir gülümseme ile tavana bakarak düşünecek kişi.
Gerçekten saat 3'ü geçiyordu uyumaya çalıştığımda, bulutların üzerine çıkmak çok da korkunç bir şey değilmiş. Cool cool oturdum düşündüm, ben bunu hak edecek ne yaptım diye :biggrin:

Melo reis iyidir, severim. Çok sağlam pubg oynar. Üstbaş aldın mı lağn sonra????
Premium sandıklar serildi önüme sen ne diyorsun Bahticiğim, sevgiler medeniyetler sofrasının temsilcisi.

satılık nick var hanımefendi ilgileniyorsanız eğer.
Size daha çok yakışıyor efenim, durup durup bakıp ''abi çook iyi yaaa'' derim ben, lütfen başkasına da satmayın :(

Bu konunun tam sayfa ciktisini alip, hatira olarak saklaman lazim @Melodram.

Tanim ; Degerli bir uyemizdir kendisi, severiz :)
Bir duvarımı sadece bu konuya ayıracağım, özellikle konuyu açan kişinin yorumunu imzama bile taşımayı düşünüyorum. Bir ilki yaşıyoruz hep birlikte, bize bu fırsatı sunduğunuz için çok teşekkürler. Sevgiler karşılıklı efenim, saygılar.

Vartolu Saadettin hanımbey diyeceksiniz!
Neeeemruuudunnn kııııziiiiiiiiiğğ yaaandıırrdiiiiiğğ biziiiiğğğğ <3

Senı Unutursak Kanımız Kurusun Melo !
Kuruturum ama bak! Unutulanlara bağlama büyüsü gelsin hemen, teşekkürler.

Şimdi ne yazılsa Coolumsunun yorumundan sonra yavan kalacak. Vaziyet alın değerlenecek buralar.
Rez.
Nereye yatırım yapacağını bilmek çok önemli bebeğim, izlemeye devam et, ayrıca sana KALP.

İyide bir nakkal
Yayınlarıma beklerim :p

zaten konuyu coolumsu’ya kaptırmışız, grup olarak hüzünlüyüz, bari bir-iki şey yazalım da göz kanatan yorumlardan sonra azıcık keyiflenelim. :p ayrıca ilk sözlük yorumumdur, kıymetim bilinsin ;) sdfhsfsddf

tanısanız çok seversiniz. gerçi tanımayanlar da bayılıyorlar çünkü stiliyle, yorumlarıyla ve zekasıyla dikkatleri hemen üzerine çekiyor hatta genel özellikleri bunlar bile diyebiliriz. en saçma şeylere bile beraber hunharca gülebileceğiniz, çılgın müzik zevkine sahip, arkadaşlık tanımının içini lafla değil, her an yanınıza oluşuyla dolduran bir insan. tabii bunlar daha premium özellikler, detaylı bilgi için dm :p

şimdilik gidiyorum, ara ara eklemelerde bulunacağım, hem konu da hit almış olur :biggrin:

seviyoruz seni bebiko.
Senin kıymetini bilmeme ihtimalimin konuşulması bile o kadar imkansız ki, hüzünlenme ençocuğum, yakışmıyor sana!
Beni böyle övüyorsun övüyorsun sonra birileri gelip benimle konuşunca da ara bozuyorsun, bu nasıl bir hobi ve biz bu hobiye nasıl bayılıyoruz bu kadar, çılgın mıyız neyiz? Birlikte sağlam temellere kurduğumuz mükemmel arkadaşlığımızın bizi her geçen gün ''ne kadar doğru bir girişim''miş hissiyatıyla karşı karşıya bırakması, gülerken ağlayabilecek seviyeye kendimizi getirip sonunda ''amaaan'' diyerek tekrar gülebilmeyi başarmamız harika bir şey! Dur neyse daha Premium özelliklerini seni de böyle seven biri olur da konunu açarsa oraya yazarım :p
Her zaman beklerim, özellikle sanatsal yeteneklerim konusunda...
Not: detaylı bilgi için dm'e gelenleri kaçırma, iyi not al, boy sırasına göre :biggrin:
öpüyorum tatlış.

hahahah

Gümüş Üye
Cansu'şum çok güzel ve özel bir insan, yüreği ve düşünceleri o kadar güzel ki her gün daha fazla hayran kalıyorum, doğallığına kayıtsız kalmak neredeyse imkansız gibi bir şey! İyi ki böyle güzel bir insanı tanıma fırsatı yakalamışım. Beraber çok güzel zamanlar geçirdik bol kaoslu bol eğlenceli. Yeri geldi benim derdimi dinledi yanımda oldu, desteğini hiç esirgemedi ve duymak istediğimi değil de duymam gerekeni söyledi, görmem gerekeni gösterdi benim için çok güzel çok değerli bir dost oldu. Samimiyetimizi en başından itibaren güzel ve en içten bir şekilde kurduğumuz için görüşemediğimiz zaman dilimleri bile önemini yitirdi.. önemli olan hemen hemen her gün konuşmak bir şeyler yapmak değil. Asıl önemli olan araya uzun zaman dahi girmiş olsa yeniden görüştüğümüz de o içtenliği, samimiyeti yakalayabiliyor olmamız sanki daha dün görüşmüşüz gibi. Bu denli güzel düşünceleri olan, kendini her anlamda geliştirmeye gayret eden, kendi doğrularını en güzel şekilde savunabilen ve doğrularının arkasında olan muhteşem, güçlü, mükemmeller mükemmeli kadını tanıdığım için çok mutluyum iyi ki varsın! her daim olmanı diliyorum canımın içi ;** Çok seviyorum seni samimiyetin vücut bulmuş hali kalp. -Çok mu ünlem işareti koymuşum aaa konudan uzaklaştırmam için şikayet etmezsin değil mi melommmmmmmm .çömnbvcvbnmöç.

hahahah

Gümüş Üye
Ara ara gelip yazarım buraya ;d bu arada juju'şkom seni de çok seviyorum melom ile daha yakından tanışmama vesile olan nadide insan ;* kalp.

Bel far niente

Gümüş Üye
Bir gruba dahil, paso beraber geziyorlar bi olay olunca menşın atıp toplanıyorlar yemin ederim bunları gördükçe aklıma şu sahne geliyor, yalnız biz çok çabuk çoğalıyoruz!!!!

https://youtu.be/zyJbhMj9ym8

Tamam anladık senin arkan sağlam, adamların çok ama benimde gözüm dönerse tek dalarım dayıııı...

https://youtu.be/Keyd6yeedgo

İkisi aynı filmden olmasa da bana bunların arkadaş grubu bu sahneleri çok çok anımsatıyor.

Başak

Altın Üye
Kız Melodram Coolumsu’yu başımıza bela ettin “Kahrol düşman, al sana bombe” dercesine ajdjsj

https://youtu.be/jU7o2S0Mx64

Vallahi bu kızın düşmanı olmak istemem. Bugün başımıza Coolumsu’yu bela eden Melodram, yarın daha neler neler yapar. Herkeşler ayağını denk alsın :kaç:

A

Adem

Guest
Geçmiş zamandaki arkadaşlığımızın tespitiyle birlikte değerlendirildiğinde, -ki uzun zamandır kendisiyle sohbet etmesek de; kendisine kurulan cümlelerdeki detayların en ince noktasına kadar açıklama yapar, kendisini en güzel cümlelerle ifade etmeye ve kalp kırmamaya özen gösteren birisi. Cehalete ve vasata selam çakar nitelikte. Selam olsun kendisine tekrardan, umarım hayatında her şey yolundadır ve iyidir.

Coolumsu kendisinin konusunu açmakla, kendi imajını resim paylaşmaktan daha öte parlatarak popülaritesini artırmıştır. Coolumsu hadi bakalım, sen de gel sağ cenahtan.

Üst Alt