Ne okumalı, hangi kitabı okuyorsunuz?

Thalassa

Özel Üye
2. kitabi da cok sevdim. vasilisa artik kendisinin, vefat etmis annesi ve anneannesinin, hatta kucuk yegeninin de ''cadi'' oldugunu anliyor/ogreniyor. vasilisa yalnizdi, ama yegeni bu durumda yalniz olmayacak ve sorularla vasya'ya gidebilecek. onlar icin ferahladim resmen :d kucuksun ve gorduklerinin/yasadiklarinin ne oldugunu anlamiyorsun. vasya boyleydi. marya boyle olmayacak. simdi de vasilisa'nin anneannesi tamara ve ablasi olga'nin kizi marya'nin hikayelerini merak etmeye basladim. ne oldu, ne olacak, nasil olacak etc. iste diger kitapta bunlara da deginmeye baslayacaklar adim adim.

kitapta tek duygulandigim yer surasiydi, vefat etmis anneannesi tamara'nin ruhu tamamen ve artik kesin olarak obur dunyaya gecis yapmadan, ona bunu soyleyebilmesi:
''your daughter had five children, grandmother. the children also have children. we will not forget you. you saved our lives. we love you. be at peace.''

artik ''winternight trilogy'' serisinin son kitabina baslayacagim:
Ekli dosyayı görüntüle 87100
kitap serisini bitirdim ve beni cok mutlu etti bu hikaye. rus folkloru, biraz tarih, biraz fantazi. bu kitapta kulikova savasina da deginilmisti. vasilisa petrovna'nin, baba yaga (rus folklorunda guclu bir cadi) ve chernomor'un (buyucu & denizlerin krali, chernomor ismi karadeniz'den geliyormus) kucuk kucuk torunu oldugunu da ogrenmis olduk. bu kitap serisi su an gonlumde bir numero. asla unutulmayacak cinsten.

rusya'dan cikis yapip, japonya'ya ucuyorum. ayni yazardan ''japonya'nin hayaletleri'' kitabini okumustum ve sevmistim. simdi de sira buna geldi:
1696937060261.png

angie

Elmas Üye
“Pascale Chapaux
Morelli Pascal Couderc - İkili İlişkilerde Duygusal Manipülasyon”

@Alavarez hanım Gaslighting konusunda paylaşmış. Biraz inceledim. Hoşuma gitti.
@Süreyya bu kitabı da önerebilirim ben beğenmiştim. Alavarezden kopya çekip okumuştum. Erkeklerin manipülatif yanını çok güzel işlemiş.

scope

Gümüş Üye
Ilhami Algor - Fakat Muzeyyen Bu Derin Bir Tutku

kapakta Sadri Alisik'in fotografini gorunce bastan sona her kelimeyi onun sesiyle okudum
50 sayfa kitap 69028903485903485 saatte bitti

lefebvre

antikkahraman
Elmas Üye
Oğuz Atay Korkuyu Beklerken.

bir kaç.gun oldu baslayali ancak çok çabuk geldim sonuna.
hoşuma gitti, boşuna bekletmisim onca zaman

Plesk

Özel Üye

şu sıralar her şeyden çabuk sıkıldığım için az sayfalı diye ikisine bir başladım. ikisini bir arada az az okuyorum. aziz bey hatırası bitmek üzere, akıcı, güzel bir kitap, beğendim. arkadaşların harry potter'ı da okumalısın ısrarlarına dayanamadım, en son siparişimde almıştım. başlarındayım. bu zamana kadar boşuna mesafeli durmuşum. güzel başladık.

Alavarez

Gümüş Üye
Baska varsa bu minvalde önerin… biz bu erkeklere bir günde kusmedik. Sanırım @Raijin dediği gibi erkek düsmanı olacağım kocayı bulana kadar… sklskks

Aşkın Metafiziği - Arthur Schopenhauer
Bu adamı okuduktan sonra erkek düşmanlığın katlanmıştır herhalde. Sjsndj

Plesk

Özel Üye
harry potter da hoşuma gitti, diğer kitaplarını da alıp okuyacağım.

en son aldıklarım arasındaydı, buna başladım. tuğla gibi olması korkutuyor ama bir on sayfa okudum, rahat okunuyor. kış bitmeden biter umarım.

Thalassa

Özel Üye
japonya'ya veda edip, londra sokaklarina iniyoruz:
Ekli dosyayı görüntüle 88426
mr croup ve mr vandemar, viruslerden de betersiniz :' bunlar hep her yerde. kurtulamiyorsun. ''ulan yine mi siz'' dedirten dusmanlardan. yoran, ama yorulmayan dusman :d
hikaye komikti, aksiyon ve heyecan vardi. sonu guzeldi. gulumsetti. keyifle okudum.

japonya'dan londra'ya gitmistik, londra'dan fantazi cin mitoloji tarzi hikayelere gidiyorum:
1700415706603.png

Thalassa

Özel Üye
mr croup ve mr vandemar, viruslerden de betersiniz :' bunlar hep her yerde. kurtulamiyorsun. ''ulan yine mi siz'' dedirten dusmanlardan. yoran, ama yorulmayan dusman :d
hikaye komikti, aksiyon ve heyecan vardi. sonu guzeldi. gulumsetti. keyifle okudum.

japonya'dan londra'ya gitmistik, londra'dan fantazi cin mitoloji tarzi hikayelere gidiyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 89046
''daughter of the moon goddess'' kitabinin ilk 10 sayfasini okuyarak, ''ihm canim boyle bir hikaye cekmiyor'' diyerek, buna basladim:
1700571247908.png

Üst Alt