Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendisi pek neseli bir hanimdir (: bazende cok huzjnludur. Bazen panterdir bazen pisi pisi (: ama cok duygusaldir. Sevdigini tam seven sogudundan haz ermeyen bir yapisi vardir. Temiz titiz ve hamarattir.
Sporcu ve sportiftir (: artizdir de. Ama yakisiyor ona tabi bana daha cok yakisiyo o ayri .d
Kalemi kuvvetlidir siirleri dizeleri anlamlidir. Guzel bir annedir.
Ben onu tanidim cok sevdim. Gonlunce olmasini dilerim hep. Nesesi bitmesin hep sursun (:
Tam bir anne her haliyle.
Onla konuşurken rahatlamış hissediyorum, güven veriyor.
Çok da güzel yemek yapıyor ayrıca.
Güzel günlerin,mutlu anıların bol olsun güzel insan.
Pek çok severim seni kadınnn. Seninle sohbet etmek konuşmak beni cidden çok mutlu ediyor. Sesini duymak iyi geldi kii. Evlatlarınla hep mutlu cok mutlu ol sen o kahkahaların hiç bitmesinn ♡♡♡
Konuşmak sohbet etmek bana iyi geliyor arayıp arayıp rahatsız ediyorum her konuyu onunla çok rahat bir şekilde paylaşabiliyorum. Biliyorum ki onda kalıyor kalacak. Bazende göremediğim şeyleri görmemi sağlıyor
Iyi kiiii.
Konuşmak sohbet etmek bana iyi geliyor arayıp arayıp rahatsız ediyorum her konuyu onunla çok rahat bir şekilde paylaşabiliyorum. Biliyorum ki onda kalıyor kalacak. Bazende göremediğim şeyleri görmemi sağlıyor
Iyi kiiii.
Ne mutlu oluyorum sen aradığında canım benim.
O telefonların dili olsa da konuşsa (:
Birbirimize üçüncü göz olduğumuz doğrudur, laf lafı açarken kaçırdığımız noktaları yerli yerine koyunca nasıl tamamlıyoruz değil mi , bugün olduğu gibi
Sen de iyi kiii , kocaman sarıldım
Değerlim,kıymetlim...
Hayat olmadık anlarda çeşitli acılar yaşatır bize, sen kırıldıkça keskinleşmek yerine güçlenenlerden oldun hep.
İçindeki merhameti ve empati duygudunu hiç yitirmedin,evlatların ne kadar şanslı; senin gibi güçlü bir anneye sahipler.
Gözyaşların,içerdiği molekül sayısı kadar gülümseme getirsin sana,getirecek de... inanıyorum.
Sevgiyle kal,benle de kal.
:1085970j9cygvm4c3: