O değil de...

A

Adem

Guest
İnsanların başka insanları ötekeleştirecek şekilde düşünceleri benim sinirlerimi çok fena şekilde bozuyor. Hele ki bunu duyar kasarak bağırarak tepki haline getirmeleri. Sabah işten eve gelirken belli ki gecenin yağmurunda ıslanmış, üşümüş sokakta kalan bir kardeşimizi gören hanfendi utanmadan, arlanmadan "nerede başıboş, evsiz varsa bu sokakta takılıyor" diyerek rencide edebiliyor rahatlıkla. Garibim sadece yüzüne bakarak geçti,gitti. Cümlesine tek bir tepki bile vermedi. Belki de cümlelerine layık görmedi,bilmiyorum.. Ayıptır, günahtır. Hiç mi Allah korkunuz yok, bu kadar da utanmadan, sıkılmadan rahat olmayın. Kimin nasıl bir hayat yaşadığını, o duruma nasıl geldiğini bilemezsiniz. Buraya yazdıklarımın aynısını o çok duyarlı hanfendiye de aynen ilettim..

O masum bakışların içime dert oldu çocuk, inşallah yarın seninle tekrar karşılaşırız...

B

BuYuCu

Guest
Sessizlik Her Daim İyidir.

Tıpkı Çoğunluğun Sessizliği Gibi.

Bahtiyar

Gümüş Üye
Fazla içmeyecem bugün. Fazla kaçırınca uyuyamıyorum. 1 saate kafayı gömüp yatarım miss.

yoSun

Yönetici
Chief

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rhytia

Üye
Alper beni seçtiğin için çok teşekkür ederim bebeğim. Ne kadar ince ruhlu birisin :) çokta hoşsun. Mükemmel ötesi hatta. Bende seni seçiyorum.:)

Son düzenleme:

AntepLi

Üye
2019'de Çaldırıp Kapatma Nedir,Hadi Çaldır Kapat Yaptın,Anında Dönüş Yapıyorum Neden Açmıyorsun..

Üst Alt