Önerileriniz

Serçe

Üye
Lütfen Alkış emojiside gelebilir mi.? Çünkü bazı postları sadece alkış ifade ediyor.

Elmas Üye
süresiz ban olmaz
süre belirleyin
sevenleri arkadaşları vardır
gelip takılsınlar

Canis Major

Gümüş Üye
haftanın en beğenilen entrysi olabilir mesela bunu ana sayfada görmek hoş olabilir , aynı zamanda tag alabilir en beğenilen entryi atan üye .

Candy_

Üye
Forumun mevcut teması gerçekten çok çirkin ve eski duruyor. Özellikle de mobilden girerken beni rahatsız ediyor.

Çok karanlık ve iç karartıcı yeni bir tema olsa çok güzel olur. :)

yoSun

Yönetici
Chief
Forumun mevcut teması gerçekten çok çirkin ve eski duruyor. Özellikle de mobilden girerken beni rahatsız ediyor.

Çok karanlık ve iç karartıcı yeni bir tema olsa çok güzel olur. :)
Merhabalar şuan için tema değişimi yapmayı planlamıyoruz.
Temada sizi rahatsız eden nedir ?
karanlıktan kastınız nedir ?
En azından görsel eklerseniz mevcut tema üzerinden sorunlarınızı gidermeye yardımcı olabiliriz.

scope

Gümüş Üye
bi satir bosluk cok kafa karistirici birlestirilen mesajlar arasina hr etiketi atilabilir

Serçe

Üye
Bazı oyunlar ilerlemiş sayfa nedeni ile çok kasıyor girilmiyor bile girilsede kasıyor ve post atamıyorum yenilemeye ihtiyacı var örneğin "şuan ne dinliyorsunuz" gibi

illusion

Yönetici
Chief
Bazı oyunlar ilerlemiş sayfa nedeni ile çok kasıyor girilmiyor bile girilsede kasıyor ve post atamıyorum yenilemeye ihtiyacı var örneğin "şuan ne dinliyorsunuz" gibi

bunun takibini yapıp yeni konu ile devam ettirebiliriz. bu öneriyi dikkate alacağız.

Üst Alt