Anna Karenina
Platin Üye
Bana bir gün stock ses attı.. 20 dakikalık. ama ses yok. öyle boş bir kayıt.. kendi kendine konuşmuş.slkjSesli olunca onu anladım..
Bana bir gün stock ses attı.. 20 dakikalık. ama ses yok. öyle boş bir kayıt.. kendi kendine konuşmuş.slkjSesli olunca onu anladım..
Şrfsz misin? hsksjjzjzjz şarkı söylüyordum bir de... içli içli... yaptığım bütün nağmeler boşa gitmiş meğerse..... SAD değil de ne ha?Bana bir gün stock ses attı.. 20 dakikalık. ama ses yok. öyle boş bir kayıt.. kendi kendine konuşmuş.slkj
Bana ses atmıyor ses atınca direk kusuyor o yüzden ses atma diyorum..Bana bir gün stock ses attı.. 20 dakikalık. ama ses yok. öyle boş bir kayıt.. kendi kendine konuşmuş.slkj
slkjj verilmiş sadakam varmış meğer o nağmeleri duymadımŞrfsz misin? hsksjjzjzjz şarkı söylüyordum bir de... içli içli... yaptığım bütün nağmeler boşa gitmiş meğerse..... SAD değil de ne ha?
Inşallah anlarım tercüman olarak zeyi tutmam.. Cunkum oda senden anlamıyor.. dnsjksBir gün buraya sadece seni övmeye gelicem.
Kıskanıyor musun beni aşık mısın paylaşmak mi istemiyorsun anlamıyorum..İyi ki konusunu hortlattım. Yukarıda tutup ilgi çekmeye çalışıyor..
Yazınca bakacağız..Anlaşılmayacak insan mıyım gözünü sevdiğim??
Zahide gurbanın olim.
Öpülesi diyeydin bari ya shjssjIsırılası kız...
O ara kendimi kaybetmisim kafa yapici bir halin var...Öpülesi diyeydin bari ya shjssj
Ağzın iyi laf yapıyor bu yüzden düştüm sanırm..O ara kendimi kaybetmisim kafa yapici bir halin var...
Bu hayat yordu beni..Kendisi yorgun bir demokrat
Ah bilmem mi kuzumBu hayat yordu beni..