Serçe

Anna Karenina

Elmas Üye
Her sözlük konusu acan şöyle der "sözlüğün var mı diye baktım ama bulamadım"
Bu giriş cümlesiyle başlar ve devam eder... " neyse ben acmış bulundum. sözlüğü varsa birleştirirsiniz"
"ama kişi sözlük konusu olmasını istemiyorsa sildirebilir.. alınmam" slkj
Oldu olacak çelikten de özür dile.
Böyle şeyler yaşıyoruz burada..
ben de bu bahaneyle konuya bir nefes verdim konuya.
ss hanım bana hakaret ettiğiniz o soğuk geceyi unuttum sanmayın.. suan o soğukluk gecmedi.. ama gönül alır gibi omzuma, omuzunuzla şöyle bir değiyorsunuz..
Hayır ya yumuşamicam.. yabmayın öyle şeyler.
Neyse konumuz biz değiliz...

İlk başlarda herkesle aynı boydan konuştun..
Bana burada da haksızlık yaptın bak. neys.
Dün bir konuda birkaç kişiye kafa tuttuktan son şöyle bir mesajını gördüm "Susun artık uyucam" skj birazdan cok delisin.
deliler de ilk başlarda yadırganıyor ama sonra bir farklı seviliyor.
Gitmenize gönlüm elvermedi.
Bunca deliyi barındıran foruma, ss hanım fazla gelmiş olamaz cünkü.
Bence tekrar deneyelim.. ya kalpler hava da ucuşur... ya da catal bıcak takımı.

Aze

Emektar Üye
Kız giderken öyle bir beddua etmiş ki içten içe demek, plesk ve psinoza aynı anda banlandi hemen ardından...

Larien

Elmas Üye
sjshs anna çok güldüm xd

fazla ofansif, sarmaya fazla meyilli. yine de sakinliyordu biraz. eğlenceli tarafı daha fazla ortaya çıkmıştı son günlerde ya da benim kalbim yumuşamaya başlamıştı. samimiyet kurabileceğim biri değil galiba ama samimi bulduğum ve hırçınlığını anlayabildiğim biri. saçını okşasam geçecek sanki.

Ü

Üyelik Silinmiştir.

Guest
Bana kullandığım bazı şeylerden dolayı atarlanmıştı. Bi ara aptal da dedi hatta. İnternet aleminde olması gereken bir karakter bence. Ne olduğu belli olmayan ama her konuda bir fikri olan insanlara hepimiz açız (!)

tamamen troll, ciddi olamayacak kadar saçma bir o kadar da eğlenceli bir birey.

severim.

Run

Exilium
Platin Üye
Önce cuma konusu açıp buradayirmi harfli ve Yabani beyin ban yemesine sebep oldu, sonra birkaç gün Plesk ve Psinoza ile diyaloğa girdi ve bugün ikisi de ban yedi, üstelik bir veda mesajı bıraktıktan sonra. Forumda sanki herkes az konuşuyor gibi kadına çok konuşuyorsun dediler, forum wp grubu gibi zaten ne olacak konuşsun Serçe hanım da.. neyse kimse fazla duygusal olmasın gelecektir, belki de buradadır bilinmez..
Klaus beye benzettim diye benden gıcık almıştı, olsun gel affettim..

Serçe

Üye
Arkadaşlar füze atsaydınız böyle ölmem Sjsjsj

İnanna

Emektar Üye
kLara hanım gönül kalmak istiyor ama buranın mafyaları var uzaklaştrmak istiyorlar.. Kadınlığın yüzde 90 kaçmaktır napim :d
Bunu sen deme bari Ss hanımcım buradaki mafyalara kalsak işimiz iş görmezden gelip keyfine bak lütfen.. Gözler seni arıyor gitme kal plesk te gelir zaten :)

Serçe

Üye
Bunu sen deme bari Ss hanımcım buradaki mafyalara kalsak işimiz iş görmezden gelip keyfine bak lütfen.. Gözler seni arıyor gitme kal plesk te gelir zaten :)
Ya yok ben ağır abi abla olmak zorunda değilim ki eğlenmek için giriyorum konulara istediğim gibi yorum yaparım okuma değilmi? İşte hangi kadına yaranmak için bunu yapıyor bilmiyorum o canımı sıkıyor. Hiç tanımadıkları insanlara birilerine yaranmak için önyargı yada olumsuz enerjilerini aktarıyorlar. Hadi rahatsız oldun okuma engelle beni. Ozaman görmeyeceksin ki.? Ama benim üzerimden dikkat çekmeye çalışıyorlar ben öyle düşünüyorum. Çünkü ben okumak istemediğimi engelliyorum. Mafyacılık oynamıyorum.
Canımsın kLara seni seviyorum :)

İnanna

Emektar Üye
Ya yok ben ağır abi abla olmak zorunda değilim ki eğlenmek için giriyorum konulara istediğim gibi yorum yaparım okuma değilmi? İşte hangi kadına yaranmak için bunu yapıyor bilmiyorum o canımı sıkıyor. Hiç tanımadıkları insanlara birilerine yaranmak için önyargı yada olumsuz enerjilerini aktarıyorlar. Hadi rahatsız oldun okuma engelle beni. Ozaman görmeyeceksin ki.? Ama benim üzerimden dikkat çekmeye çalışıyorlar ben öyle düşünüyorum. Çünkü ben okumak istemediğimi engelliyorum. Mafyacılık oynamıyorum.
Canımsın kLara seni seviyorum :)
Engelleme olayı pek yok burada merak ediyorlar çünkü seni rahatsız etmek içinde fırsat kolluyorlar en güzeli görmemek kaile almamak boşverin Ss hanım gönlünüzce takılın herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün birilerine laf atarken siz keyfinize bakın.. Sizde seviliyorsunuz:)

Serçe

Üye
Engelleme olayı pek yok burada merak ediyorlar çünkü seni rahatsız etmek içinde fırsat kolluyorlar en güzeli görmemek kaile almamak boşverin Ss hanım gönlünüzce takılın herkes önce kendi kapısının önünü süpürsün birilerine laf atarken siz keyfinize bakın.. Sizde seviliyorsunuz:)
Off çok iyi söylemişsin "Önce herkes kapısının önünü süpürsün" pasaklılar :)

kLara hanımcım iyi niyetlerinizden dolayı öpüyorum sizi :)

Üst Alt