daha önce x'in bir konuda ''bu forumda örnek tavır sergileyen insanlar var, ılımlı'' diye saydıklarındandı shinigami, bu sözlüğe bugün girmek biraz içimi burktu yalan yok...
forumun ilk döneminde daha sert görünen biri gibiydi, belki de o zaman birbirimize kaynaşmamış, sanki iki ayrı forumun üyeleriymişiz gibi olduğumuzdan fark edememiştik birbirimizi ama hep o bilgiye aç oluşu, araştırdığı şeyleri paylaşması hayranlık uyandırıyordu.
ara verip tekrar döndükten sonra, herkes biraz daha sevimli gelmeye başlayınca gözüme, o zaman fark edip daha da sevecen bulduklarımdandır shini, sevecen dediysem öyle yaklaşıyor olması sizi hayatına aldığı anlamına da gelmiyor asla. sınırlarını, mesafesini her zaman koruyor, en yaklaştığını düşündüğünüz anda bile... herkesin ortak düşündüğü şey olan o tatlı telaşı, minik meraklanmaları, bazı şeyleri anlamamaları, anladığı bazı şeyleri de görmezden gelmesi, yaşanılan her şeye belli bir saygı çerçevesinde yaklaşması, biriyle ilgili konuşulduğunda hemen kendini çekmesi ve bundan hoşlanmadığını belirtmesi ile göz dolduruyor.
kimseyi ayırmadan herkesten bir şeyler öğrenebileceğini düşünecek kadar alçakgönüllü olması, biraz sizi görmese hemen gelip yazması falan aslında o çizdiği sınırların ötesinde sizi sıcacık hissettirebiliyor. birkaç kez konuştuğumuzda ona hayallerimden bahsettiğimde benden çok heyecanlandığı o anları unutamıyorum, hiçbir şeyin geç olmadığını, insanın istediği her şeyi mutlaka denemesi gerektiğini sonunda ona ulaşamasa bile ''en azından denedim'' demenin iç huzurunu o kadar güzel özetlemişti ki, aynı yerden bakabildiğimiz için çok mutlu olmuştum.
ne kadar uzak durur, tekrar giresi gelir mi bilmiyorum ama bu forumda nickini gördüğümde her zaman okuduğum, takip ettiğim, hep olmasını istediğim ender insanlardan biri.
ay sanırım biraz duygulandım ben ya, cidden böyle de bir huyum var bazı insanları anlatırken niyeyse duygulanıyorum gözüm falan doluyor şakasız. sanki o naifliğine zarar vermişiz, hiç hak etmediği şeyleri yaşatmışız gibi geliyor.
umarım çok kızmazsın da dönersin, daha kitap kulübümüz olacak bizim, ufacık bir bilgiden yola çıkıp saatlerce araştırma yapıp juju, enço ve beni büyüleyeceksin.
şimdi daha yüksek sesle tekrarlayalım da, belki bir gün görünce tebessüm edersin.
''bu shini nerelerde yaaa kaçırdılar mı bu kızı?''
<3
(uzun yazılarını merak ediyorum diyordun, sözlüklere de uzun uzun yazıyormuşum meğer)
daha fazla duygulanmadan gideyim ben...