Sizce Starbucks’a yapılan saldırılar doğru mu?

Starbucks’a yapılan saldırılar sizce doğru mu?

• Evet gayet haklı bir tepki

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yahudi üstün cesaret madalyasını alanı protesto etmek kafi..

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

No Pasaran

Yönetici
Admin
Siyasal islamcıların kitlelerinin gazını alma yöntemi. Bir karşılığı yok. Güçleri ancak kola/kahve içene yeter. Takiye yapıyorlar ama bu onların kurumsal davranışı.

Oggy

Özel Üye
kahveleri yumuşak içim içe içe yumuşamışlar....... şu olayın starbaks versiyonu niye gerçekleşmiyor hala.......

FF88VZNXIAQC7ND.jpg

Serçe

Üye
Madem bu kadar sevmiyorsunuz neden bu markanın Türkiyeye şube açmasına izin verdiniz neden başta ayaklanıp ben bu markayı istemiyorum demediniz. Bi sürü insan ekmek parası kazanıyor ve İsrailin ilk vukuatımı bu sahiden ?
Evlerine gitsen Bi sürü İsrail menşei ürün bulursun. kusura bakmayın fakat her şeyde İsrail var sadece bir kahve markasında değil ülkece bir çözüm bulunması gerek. Tekbir getirerek bunu yapmaları ayrı ironik artık dindar kesimin samimiyetine inanmıyorum.

Sezen

Elmas Üye
Bu sadece tr ici degil dunyaca boycottda olan birsey suan. Nyda yahudilere ayid olan bir kahve cafesinin calisanlari komple isi birakti boycott yapmak icin :) e manhattanli jewslarda burasini boyle bitakmayiz diyerek kuyruk sirasina girdi kahve almak icin

BOYCOTTA DEVAM. SADECE STARBUCKS DEGIL BILDIGIMIZ BUTUN URUNLERDE

BEBEK KANI VAR. END OF THE STORY

Plesk

Özel Üye
Bu sadece tr ici degil dunyaca boycottda olan birsey suan. Nyda yahudilere ayid olan bir kahve cafesinin calisanlari komple isi birakti boycott yapmak icin :) e manhattanli jewslarda burasini boyle bitakmayiz diyerek kuyruk sirasina girdi kahve almak icin

BOYCOTTA DEVAM. SADECE STARBUCKS DEGIL BILDIGIMIZ BUTUN URUNLERDE

BEBEK KANI VAR. END OF THE STORY

bu millet şovu sever.

Ocean

Bronz Üye
ahahah ellerinde ancak kahve dükkanı taşlarlar, gitsenize gazze'ye savaşmaya götünüz yiyorsa. beğenmediğiniz yabancı firmalar dükkanlarını kapatıp gitse işsizlik bir anda patlayacak ülkede haberleri yok sığırların.

Raskolnikov

Yazar
isteyen herkes herhangi bir markayı herhangi bir sebepten ötürü protesto edebilir, şahsen katılırsın veya katılmazsın bu senin bileceğin iş olur, fakat eylemi gerçekleştiren kişilerin ölçüyü ve sınırı doğru çizmesi gerekir. yapılan iş saldırıya dönüşüyorsa meşruiyetini yitirir. örneğin ben starbucks'ta kahve içerken işletmenin önüne gelip pankart açanlarla ya da slogan atanlarla bir derdim olmaz, fakat gelip elimdeki kahveyi dökmeye çalışan olursa dayak yer. işin o boyutu protesto veya boykot değil kişiye müdahale çünkü.

Xasthur

Platin Üye
Bu saatten sonra tanrinizda kahvenizde bos yere ölen masumlari geri getirmez ya da yardim etmez "allah diledigine yardim eser diledigine etmez cart curt nidalarinida sarikli cubbeli dayilarin videolarinda izliyoruz hergun. Hocam allah neden islamin bu savasinda muslumanlara yardim etmiyor sorulari icin. Islami acidan savas bitene kadar vicdaninizi rahatlatacaksiniz ama cok eskiden beri sure gelen bu savasta dua ile hic bir zaman kimseyi kurtaramayacaksınız. Bunun yerine olenler;
islami sehit olucak, yada"rabbimde onlari oyle siniyor" dedikten sonra hayatiniza devam edeceksiniz.
Boykot edilmesi keske olenleri kurtarabilse..
Burnun dibinde savas olupda sus pus olmayan adamlar icin "ne șamın șekeri ne arabın yüzü" diyoruz biz. Gerci onlara gore zaten gercek musluman sadece onlar ama bu da ayrı bir mevzu.

Son düzenleme:

Lefty

Yönetici
Board Admin
Burger King, Mc Donald's gibi fast food restoranlara, çocukların da olduğu bilindiği halde yanıcı madde atmaya başladılar ve böyle bir protesto şekli olamaz.

Kimsenin seçimine karışma hakkınız olmadığı gibi orada çalışanlar da bulunanlar da kendi vatandaşımız değil mi?

Ürünleri boykot edebilirsiniz ancak hiç kimseye böyle bir dayatmada bulunamaz ya da sonu ölümle sonuçlanabilecek zarar verici eylemleri, protesto olarak lanse edemezsiniz.

Üst Alt