Anna Karenina
Özel Üye
Düzeltme fırsatı bile vermiyörsünüz....üff şu kızın eline malzeme verme ya. cok ne çık olacak ya da burhan. hfksha
Düzeltme fırsatı bile vermiyörsünüz....üff şu kızın eline malzeme verme ya. cok ne çık olacak ya da burhan. hfksha
Ben bekledim ve öyle cevap verdim. İşte böyle de centilmen biriyim.Düzeltme fırsatı bile vermiyörsünüz....
Albert ne demiş.. hiç hata yapmayan insan, yeni bir şey denememiştir...... Albert şunu da söylemiş... Bir hatayı iki defa tekrar etmeyen en mükemmel insandır... ama bu beni ilgilendirmiyör... mükemmel olmak gibi bir niyetim yok cünkü.. bu centilmen hareketinizden ötürü teşekkür ediyorüm..... umarım örnek olursunuz......Ben bekledim ve öyle cevap verdim. İşte böyle de centilmen biriyim.
Kime? @Sux 'a mı? Sux hata avcısı gibi, örnek almazAlbert ne demiş.. hiç hata yapmayan insan, yeni bir şey denememiştir...... Albert şunu da söylemiş... Bir hatayı iki defa tekrar etmeyen en mükemmel insandır... ama bu beni ilgilendirmiyör... mükemmel olmak gibi bir niyetim yok cünkü.. bu centilmen hareketinizden ötürü teşekkür ediyorüm..... umarım örnek olursunuz......
Hayır ona makyaj yapıp psikolojisi hazırlıyorum tek elimde adam gibi kırılsın diyeNapıyon yumurtaya kafa mı atıyon napıyon? Sen berbat bi yumurtasın, leş gibisin, sen bi tavuğun bokusun diyip rencide ederek mi kırıyon yumurtayı?
Neyse gideyim de yumurta kırayım. Dilimle.
Sana dememiştim ki…Hayır ona makyaj yapıp psikolojisi hazırlıyorum tek elimde adam gibi kırılsın diye
Eğer avcı olsaydım aslan avlardım.. ya da sırtlan... gidip de güvercin avlamazdım... Sux neden böyle yapıyon..skjKime? @Sux 'a mı? Sux hata avcısı gibi, örnek almaz![]()
O nasıl oluyor Need? Önce bir yerlerde vizyona girip korsana falan mı düşüyor?@Mrt yumurta kırma videosu düştü yakında sizlerle...![]()
Mrt beyin deep webiyimO nasıl oluyor Need? Önce bir yerlerde vizyona girip korsana falan mı düşüyor?
Kime? @Sux 'a mı? Sux hata avcısı gibi, örnek almaz![]()
yahu ben de avım, her an ensemde dkhgsl sizinle yine forumda denk geliyoruz ama O HER YERDE! bence bana da destek olmalıyız dhalgklEğer avcı olsaydım aslan avlardım.. ya da sırtlan... gidip de güvercin avlamazdım... Sux neden böyle yapıyon..skj
o benim kıymetlimYeter artık diyerek böyle üzerimize üzerimize geliyor ya.. YETER.. BIKTIK GRAMERCİLERİN ZULMÜNDEN.......
Ekli dosyayı görüntüle 60160
@Mrt yumurta kırma videosu düştü yakında sizlerle...![]()
Sen yapabiliyor musun ;dHerkes yapamaz kusura bakmayın da Sjsjsj
Beceri ister :p