öylesine yazmıştım onu. yetkililere iletiyorum. @yoSun
şimdi dener misiniz?herhangi bir konuya atılacak olan ileti panelinde fotoğraf yükleme paneli şu şekildeyken:
Ekli dosyayı görüntüle 70031
özel ileti gönderme ekranında ise şu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 70032
ve fotoğrafın linkini oraya ekleyince de çıkan hata.
özel ileti gönderilen paneldeki fotoğraf ekleme kısmının, herhangi bir genel konuya kolaylıkla fotoğraf ekleyebildiğimiz gibi düzeltilmesini talep ediyorum.
dener misiniz?Kendi profilimde cevap yazamiyorum,baskasi yazabiliyor ama. Herhangi bir ayar degisikligi de yapmadim. Neden olmus olabilir ?
Konunuz onaylanmıştır .Bir forum oyunu konusu açtım onaylar mısınız
VPN le girmeMerhabalar, az önce telefondan girmek istediğimde ''İp Adresiniz Yasaklandı'' diye uyarı verdi. Kurum bilgisayarından girip yazmak zorunda kaldım. İlgilenebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum![]()
VPN ile girmedim ki, normal şekilde vodafone'a bağlı internet hattı üzerinden girdimVPN le girme
O zaman VPN ile gir.VPN ile girmedim ki, normal şekilde vodafone'a bağlı internet hattı üzerinden girdim![]()
tekrar deneyiniz.Merhabalar, az önce telefondan girmek istediğimde ''İp Adresiniz Yasaklandı'' diye uyarı verdi. Kurum bilgisayarından girip yazmak zorunda kaldım. İlgilenebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum![]()
Tamamdır oldu, teşekkür ediyorum, elinize sağlıktekrar deneyiniz.