vBulletin 3.8.x [AJAX]VietVBB-TopX - Forum Istatistikleri / Yeni Nesil

Bahtiyar

Gümüş Üye
Merhaba,

Gelişmiş, yeni nesil forum istatistikleri diyebiliriz. Kullanımı basit bir nevi dokunmatik.(:

Kurulum:

- ZIP'i indirin ve upload dosyalarını ana dizine gönderin.
- XML'i ürün yöneticisinden içeri alın ve vBulletin Seçenekler den ayarlayıp kayıt edin.

Ekli dosyalar

• [AJAX]VietVBB-TopX.zip
    25.8 KB · Görüntüleme: 31

Bahtiyar

Gümüş Üye
@Bahtiyar resmi var mı görebileceğimiz plugin'in
Malesef goruntusu yok. Ama acigi yok, guvenle yukleyebilirsin. Ben ve @Regex, bir icerik paylasirken oncelikle o vBulletin forumun guvenligini dusunerek paylasim yapiyoruz. Ama sana eklentiyi az cok anlatayim, aklina yatarsa yukle ve kullan.

Eski top5 ve top10 istatistiklerine gore daha modern, mouse uzerine gelince "yeni konular", "son mesajlar" vb. istatistikler geliyor. vBulletin'e gore yeni nesil denebilir. Tek bi fark var daha fazla CPU tuketiyor bilgine.:) Su zamanda onunda pek bi onemi yoktur. Sorun yasarsan haberim olsun mobil olmama ragmen yardimci olurum.

Bahtiyar

Gümüş Üye
Bu olması lazım ben kullanmıştım.

Ekli dosyayı görüntüle 47257
Aynen bu.:) Bilgisayarimin oldugu zamanlar elimden gecen bir eklenti. Cok hatalari ve bir acigi vardi. İyi ki upload etmisim. Rahatlikla kurabilir herkes.

Ayrica her PHP surumunde calisabilir bir eklenti oldugunu soyleyebilirim. 2015 ve daha alt tarihlerde paylasilanlar da surum sorunu yasaniyordu o artik yok.(:

Narsinha

Webmaster
Bu eklentiyi kurmadan product-vietvbb_topstats_ajax.xml dosyasında 286. satırı

Kod:
 Kodları sadece üyelerimiz görebilir.
Linkini değiştirin, eklentiyi kurduysanız da şayet, temanızda vietvbb_topstats_stats şablonunu bulun ve 17. satıra gelin, buradan da değiştirebilirsiniz linki.
Çok fazla temanız varsa hepsinde aynı işlemi yapmanız gerekir.

Üst Alt