İnanna
Emektar Üye
İçin fesat senin :$ “canım karım iyi ki iyi ki sen” bakışı o tekrar birdaha kontrol et benceBilemedim "benim ne işim var burada ??? " der gibi bakmış sanki...
İçin fesat senin :$ “canım karım iyi ki iyi ki sen” bakışı o tekrar birdaha kontrol et benceBilemedim "benim ne işim var burada ??? " der gibi bakmış sanki...
Mutluluklar diliyorum, bir düzine çocuk bekliyoruz. Foruma üye lazım.İçin fesat senin :$ “canım karım iyi ki iyi ki sen” bakışı o tekrar birdaha kontrol et bence![]()
Hı hı benimde tek dileğim, junior inannalar yaparak forumda yorum kasmak olacak. :dMutluluklar diliyorum, bir düzine çocuk bekliyoruz. Foruma üye lazım.
ay nereye, ne attım yine ben yaHı hı benimde tek dileğim, junior inannalar yaparak forumda yorum kasmak olacak. :d
Çok teşekkür ederim efenim.. yalnız @Stockholm Sendromu nun fotoya gülücük emojisi atması beni bir huylandırmadı değil :d
Sende bakışlarda başka anlam çıkardın diye düşündüm stockay nereye, ne attım yine ben ya(( dkfjgh farkında değilim... hemmen düzeltiyorum.dklsf
Ayyyy cok guzelsinizzzz cokta yakismissiniz masallahhhhhYolunuz size hep aşkla bakacak insanlarla kesişsin…
Ekli dosyayı görüntüle 88982
Yakında evime aldığım ve memnun kaldığım eşyaları paylaşacağım.İllaki dik süpürge.
Sonram kahve makinesi![]()
Ama nedenfotoyu değiş ya
Sana hep müsaitimyoğunluğun sebebiyle özlesem de mutlu ol. <3