Nyctophilia
Altın Üye
Oyle kitlenmissin ki fotografa hemen ustunde yazani okumamissin.Üstteki resim den kim kimi boğmuş kim ölmüş anlamadım akraba gibiler Sjsjsj
Yilanlar duygusuz hayvanlardir. İcguduleri tamamen hedefine zarar vermek. Yani yemek. Uzun bir sure beslesen bile bir sure sonra bilerek kendini uzun sure ac birakarak seni yemek icin harekete gecer bir gun. Sabirli olduklari soylenir bu konuda. Rivayet olduguna inanmiyorum. Tamamen gercek. Saygisizlik olarak algilanmasin. Aramizda yilan besleyen var elbet. Ama maalesef gercek. Bu tur yasanmisliklari arastirip okuyabilirsiniz.
Aynen oyle evcil degiller. Evde besleyebilecegin bir hayvan degil. Duygusuz derken kastim icguduleri hedefi olan kisiye/canliya zarar vermek. Kindar olduklari soylenir bilemem. Onu besleyen kisiyi bile bir gun yemek icin gun saydigini biliyorum ve cok eminim(iste bu Rivayet degil). Mitolojik tarafini bilmiyorum. İlgili de degilim acikcasi ama benim su hayattaki tek fobim diyebilirim.Duygusuz demek çok doğru değil, evcil değiller.
Evin içinde alıp bakmak hem onların doğaları gereği hem de evcillesebilme potansiyelleri için doğru değil. Evde aslan bakmak gibi bir şey.Yılan sifayi,yenilenmeyi iyileşmeyi temsil eder,mitolojik acıdan Hades ile ilişkilidir.
Yer altı tanrısı, Plüton, karmanın nihai sırrı. Havasa göre cinler ile insanlar arasındaki bağlantıyı kuran önemli bir köprü, en çok yılan suretine girdikleri rivayet edilir.
Ben çok seviyorum.
ay ben de forumdan birinin ifşası falan çıktı sandım….Bu forumdan birkac kisinin fotografini da ekleseydiniz