Yılanların dünyası, yılan fotoğrafları, yılan paylaşımları

Nyctophilia

Altın Üye

Serçe

Üye
Üstteki resim den kim kimi boğmuş kim ölmüş anlamadım akraba gibiler Sjsjsj

Bahtiyar

Gümüş Üye
Üstteki resim den kim kimi boğmuş kim ölmüş anlamadım akraba gibiler Sjsjsj
Oyle kitlenmissin ki fotografa hemen ustunde yazani okumamissin.:D Su hayatta tek bir fobim var o da surungen hayvanlar. Hatta yilanlar diyebilirim. Uzaktan gorsem topuklarimla kendimi doverim..

Bahtiyar

Gümüş Üye
Yilanlar duygusuz hayvanlardir. İcguduleri tamamen hedefine zarar vermek. Yani yemek. Uzun bir sure beslesen bile bir sure sonra bilerek kendini uzun sure ac birakarak seni yemek icin harekete gecer bir gun. Sabirli olduklari soylenir bu konuda. Rivayet olduguna inanmiyorum. Tamamen gercek. Saygisizlik olarak algilanmasin. Aramizda yilan besleyen var elbet. Ama maalesef gercek. Bu tur yasanmisliklari arastirip okuyabilirsiniz.

Nyctophilia

Altın Üye
Yilanlar duygusuz hayvanlardir. İcguduleri tamamen hedefine zarar vermek. Yani yemek. Uzun bir sure beslesen bile bir sure sonra bilerek kendini uzun sure ac birakarak seni yemek icin harekete gecer bir gun. Sabirli olduklari soylenir bu konuda. Rivayet olduguna inanmiyorum. Tamamen gercek. Saygisizlik olarak algilanmasin. Aramizda yilan besleyen var elbet. Ama maalesef gercek. Bu tur yasanmisliklari arastirip okuyabilirsiniz.

Duygusuz demek çok doğru değil, evcil değiller.
Evin içinde alıp bakmak hem onların doğaları gereği hem de evcillesebilme potansiyelleri için doğru değil. Evde aslan bakmak gibi bir şey.Yılan sifayi,yenilenmeyi iyileşmeyi temsil eder,mitolojik acıdan Hades ile ilişkilidir.
Yer altı tanrısı, Plüton, karmanın nihai sırrı. Havasa göre cinler ile insanlar arasındaki bağlantıyı kuran önemli bir köprü, en çok yılan suretine girdikleri rivayet edilir.
Ben çok seviyorum.

Bahtiyar

Gümüş Üye
Duygusuz demek çok doğru değil, evcil değiller.
Evin içinde alıp bakmak hem onların doğaları gereği hem de evcillesebilme potansiyelleri için doğru değil. Evde aslan bakmak gibi bir şey.Yılan sifayi,yenilenmeyi iyileşmeyi temsil eder,mitolojik acıdan Hades ile ilişkilidir.
Yer altı tanrısı, Plüton, karmanın nihai sırrı. Havasa göre cinler ile insanlar arasındaki bağlantıyı kuran önemli bir köprü, en çok yılan suretine girdikleri rivayet edilir.
Ben çok seviyorum.
Aynen oyle evcil degiller. Evde besleyebilecegin bir hayvan degil. Duygusuz derken kastim icguduleri hedefi olan kisiye/canliya zarar vermek. Kindar olduklari soylenir bilemem. Onu besleyen kisiyi bile bir gun yemek icin gun saydigini biliyorum ve cok eminim(iste bu Rivayet degil). Mitolojik tarafini bilmiyorum. İlgili de degilim acikcasi ama benim su hayattaki tek fobim diyebilirim.

Divine Heart

Yönetici
Admin

Black Mamba

Mambalar, Elapidae ailesindeki Dendroaspis cinsinin hızlı hareket eden zehirli yılanlarıdır. Dört kaybolmamış tür şu anda tanınmaktadır; bu dört türden üçü esasen ağaçsı ve yeşil renklidir, oysa kara mamba, Dendroaspis polylepis, büyük ölçüde karasaldır ve genellikle kahverengi veya gri renklidir. Wikipedia (İngilizce)

Kara mamba yılanı çoğu insandan daha hızlı hareket eder

Kara mamba aslında utangaç bir yılan türüdür

Tehdit altında kaldıklarında kaçmak yerine saldırmayı tercih ederler

Diğer yılanlar ayaklarınıza, kara mambalar başınıza ya da gövdenize saldırır

Tek ısırığında yaklaşık 100 insanı öldürecek zehir bırakabilir. Öldürme oranı ise %100'e çok yakındır

Yavru bir kara mamba bir fareyi yutabilir

Avlarını ısırıp felç olmasını beklerler

Kara mamba zehri, morfinden daha etkili bir ağrı kesicidir

Gerçekten hayran olduğum türlerin başında gelir,ağzının için siyah olduğu için rengi farketmeksizin Kara Mamba da denir,hayranlık verici bir türdür.

lefebvre

antikkahraman
Üye
her şeyi geçtim değişik bir ürkütücülükleri var.

illusion

Yönetici
Chief
değişimin, yeniliğin sembolü. ben de küllerinden dogma olayını severim tabi. yani canlı görmeye dayanamam gibi ama sembol anlamları tam benlik.

Üst Alt